Steelwratjes/huidoneffenheden

Wij werken met de ELVii532 laser, een veelzijdige diode laser.
Huidoneffenheden is een breed begrip dat verwijst naar verschillende afwijkingen in de huidtextuur, kleur, of structuur. 

Last van huidoneffenheden zoals, steelwratjes, wratjes en/of gesprongen vaatjes?

Deze variëren in aard en kunnen het gevolg zijn van verschillende factoren zoals genetica, veroudering, blootstelling aan de zon, of huidziekten.

Steelwratjes, wratjes, cherry angioma’s (kersenwratjes), spider naevi (spinnenkopjes), coupersoe (gesprongen adertjes), pigmentvlekken en ouderdomsvlekken kunnen allemaal behandeld worden met de ELVii532 laser.

Contact opnemen

Wat kunnen wij betekenen?

Voor de behandeling van huidoneffenheden in het gezicht of op het lichaam kan lasertherapie ingezet worden. Wij werken met de ELVii532 laser, een veelzijdige diode laser.
Warmte komt vrij wanneer het laserlicht wordt geabsorbeerd door het plekje, kleur van het vaatje of het pigment. De warmte zorgt ervoor dat het lichaam het plekje afbreekt en opruimt. Vervolgens kan er een korstje vormen op de precieze plek van het behandelde plekje en na het genezingsproces is het deels of volledig weg. Afhankelijk van de indicatie en de grootte van het gebied zijn er gemiddeld 1-3 behandelingen nodig.

Last van huidoneffenheden zoals, steelwratjes, wratjes en/of gesprongen vaatjes?

We streven ernaar om jou de best mogelijke zorg te bieden.
Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Afspraak maken