Laserontharing is de afgelopen jaren steeds populairder geworden als een effectieve methode om ongewenste haargroei te verminderen. Super trots en blij zijn wij met de komst van deze nieuwe laser. Laten we eens dieper ingaan op wat deze geweldige laser te bieden heeft.

Hoe Werkt Laserontharing?

De Lightsheer Diode Laser behandelt gepigmenteerde haren, wat betekent dat blonde, grijze en rode haren niet behandeld kunnen worden. Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het pigment in het haarzakje en vervolgens omgezet in warmte. De warmte zorgt voor het kapot maken van de haarwortel of verzwakking in de groei van de haar.

Voorbereiding op Laserontharing

Vermijd blootstelling aan de zon. Zorg dat de huid niet gebruind is voor de behandeling.

Hoe ziet de huid eruit na de behandeling?

Na de behandeling kan er roodheid optreden, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele uren tot dagen. Sommige mensen ervaren een zwelling rondom de haarzakjes, ook dit is een gewenste reactie en verdwijnt na enkele uren tot dagen.

Wanneer kan je resultaat verwachten?

Gemiddeld zijn er 6-10 behandelingen nodig voor het maximale haalbare resultaat.
Dit is gemiddeld 75% tot 85% vermindering in haargroei. Echter na soms zelfs de eerste behandeling merk je al dat het haar langzamer groeit of deels uitblijft. Na 3 behandelingen zijn deze resultaten duidelijk voelbaar.