Ongewenste haargroei

Heb je last van ongewenste haargroei? Ontdek de effectieve behandelingen bij Quraderm.
Na het scheren last van ingegroeide haren, bultjes en/of ontstekingen? Dan biedt laserontharing misschien de uitkomst. Echter hoeft er geen indicatie aanwezig te zijn om voor laser ontharing te kiezen. Het is gewoon erg praktisch! Of het nu cosmetisch of medisch gewenst is, in beide gevallen kan het veel voordelen bieden.

Als ongewenste haargroei in het gezicht je stoort, biedt laser ontharing een doeltreffende oplossing.

Voordelen

Niet meer dagelijks/wekelijks scheren

Zeg vaarwel tegen dagelijkse of wekelijkse scheerbeurten. Met laserontharing geniet je van langdurige resultaten, waardoor je kostbare tijd bespaart.

Geen zorgen meer om zichtbare haren

Laserontharing vermindert niet alleen haargroei, maar ook de zorgen over zichtbare haren. Je huid blijft glad en haarvrij.

Een rustige egale huid

Ingegroeide haren en irritaties behoren tot het verleden. Laserontharing bevordert een rustige, egale en gezonde huid.

Lekker in Je Vel

Geniet van het zelfvertrouwen dat komt met een haarvrije huid. Voel je comfortabel en lekker in je vel.

Contact opnemen

Praktische informatie

Wanneer je de term overbeharing intypt op internet kom je waarschijnlijk de termen hirsutisme en hypertrichose het meeste tegen. De termen worden door elkaar gebruikt, maar dit is niet juist. Er zit wel degelijk verschil in deze aandoeningen.

Hypertrichose

Versterking van haargroei bij vrouwen op plekken waar dit normaal is bij het vrouwelijke geslacht.

Hirsutisme

Toename van haargroei bij vrouwen volgens een mannelijk beharingspatroon, vaak veroorzaakt door een verhoogde gevoeligheid voor mannelijke hormonen.

Hormonen sturen voor een deel haargroei aan. Belangrijkste zijn testosteron en andere mannelijke hormonen. Over het algemeen is het testosterongehalte in het bloed bij vrouwen met hirsutisme niet verhoogd. Echter is de gevoeligheid voor dit hormoon is bij deze groep vrouwen wel vaker verhoogd. Dit houdt in dat een normale testosteronspiegel in het bloed, een versterkte haargroei kan geven.

Uitzondering van oorzaak in overbeharing het is het polycysteus ovarium syndroom (PCOS). Het kenmerkt zich vaak met een onregelmatige menstruatie. Een arts zal in de meeste gevallen een uitgebreid hormoononderzoek doen en een echo maken van de eierstokken.

Nieuwste Lightsheer Diode Laser 805 Nanometer: De gouden standaard onder de lasers, effectief voor gepigmenteerde haren.

Wij werken met de nieuwste Lightsheer Diode Laser 805 nanometer, de gouden standaard onder de lasers. De Lightsheer Diode Laser behandelt gepigmenteerde haren, wat betekent dat blonde, grijze en rode haren niet behandeld kunnen worden.
Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het pigment in het haarzakje en vervolgens omgezet in warmte. De warmte zorgt voor het kapot maken van de haarwortel of verzwakking in de groei van de haar.

Voorafgaand aan de behandeling stellen we een persoonlijk behandelplan op, afgestemd op jouw behoeften.

Als ongewenste haargroei in het gezicht je stoort, biedt laser ontharing een doeltreffende oplossing.

Gezicht: gemiddeld 6 á 8 behandelingen iedere 6 weken.
Lichaam: gemiddeld 8 á 10 behandelingen iedere 6 weken.

Voor de behandeling van ongewenste haargroei in het gelaat is een vergoeding eventueel mogelijk. Dit betekent dat de hoogte van de vergoeding afhangt van het type aanvullende verzekering dat je hebt afgesloten. Wil je weten hoeveel je vergoed krijgt? Neem contact op met je zorgverzekeraar. Zij kunnen je precies vertellen welk deel van de kosten wordt gedekt en onder welke voorwaarden.

QuraDerm is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en voldoet aan alle eisen van het Kwaliteitsregister Paramedici.

We streven ernaar om jou de best mogelijke zorg te bieden.
Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Afspraak maken