Acnetherapie

We begrijpen dat acne niet alleen fysieke ongemakken met zich meebrengt, maar ook emotionele uitdagingen, zoals een verminderd zelfvertrouwen. Huidtherapie kan een uitkomst bieden om je acne onder controle te krijgen en littekens te herstellen en/of voorkomen.

Huidtherapeut QuraDerm Tiel kan een uitkomst bieden om je acne onder controle te krijgen en littekens te herstellen en/of voorkomen.

Een persoonlijke benadering, waarbij we nauw samenwerken met jou om de oorzaken van acne te begrijpen en een behandelplan op maat op te stellen.

Of het nu gaat om jeugdpuistjes, cystische acne of littekens, we hebben effectieve oplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke huidbehoeften. “

Contact opnemen

Praktische informatie

Er is geen standaardbehandeling, omdat ernstige ontstekingsverschijnselen een andere aanpak vereisen dan de aanwezigheid van mee-eters.
Het behandelplan kan bestaan uit o.a. thuisproducten, dieptereiniging, chemische peelings en medische microneedling met Skinpen. Deze behandelingen zijn gericht op het verminderen van ontstekingen, het reguleren van talgproductie en het bevorderen van een gezonde huidtextuur. Onze doelstelling is niet alleen om acne te behandelen, maar ook om toekomstige uitbraken te voorkomen.

De ernst van de aandoening, de symptomen, de kans op littekenvorming, evenals de leeftijd en het geslacht van de patiënt, bepalen welke behandelmethode(s) het meest effectief zijn. Vaak is een combinatie van behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Acne onder controle krijgen? Huidtherapeut QuraDerm uit Tiel kan een uitkomst bieden om je acne onder controle te krijgen en littekens te herstellen en/of voorkomen.

Voor degene met actieve acne wordt in het begin iedere 2 tot 4 weken behandeld.

Onze behandelingen richten zich op het verminderen van ontstekingen, het reguleren van talgproductie en het bevorderen van een snelle genezing. Met een specifiek behandelplan streven we ernaar om zichtbare resultaten te behalen binnen slechts 2 tot 4 weken. We begrijpen dat actieve acne niet alleen een fysieke impact heeft, maar ook emotioneel belastend kan zijn. Ons doel is om snel verlichting te bieden.

Voor degene met een rustige acne wordt gemiddeld tussen de 6 tot 12 weken behandeld.

Onze behandelplannen voor rustige acne zijn gericht op het voorkomen van terugkerende uitbraken en het bevorderen van een gezonde huidtextuur op de lange termijn. Hoewel de resultaten wellicht iets langer op zich laten wachten, streven we ernaar om binnen 6 tot 12 weken merkbare verbeteringen te realiseren.

Acnetherapie valt onder de aanvullende verzekering. Dit betekent dat de hoogte van de vergoeding afhangt van het type aanvullende verzekering dat je hebt afgesloten. Wil je weten hoeveel je vergoed krijgt? Neem contact op met je zorgverzekeraar. Zij kunnen je precies vertellen welk deel van de kosten wordt gedekt en onder welke voorwaarden.

QuraDerm is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en voldoet aan alle eisen van het Kwaliteitsregister Paramedici.

We streven ernaar om jou de best mogelijke zorg te bieden.
Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Afspraak maken